М-тел удължава сроковете за плащане на сметки

Мобилтел  обявиха, че всички фактури за 2010 година ще бъдат изпратени на потребителите им, а в следващите няколко седмици ще се изпратят 3 млн. фактури за 2011 година. Срокът за плащане на сметките издадени от 25 март до 31 май е удължен с 60 дни . "С удължаването на сроковете ние заявяваме, че това е проблем и правим всичко възможно той да бъде решен ", призна изпълнителният директор на мобилния оператор -  Андреас Майерхофер. Срокът за плащане на фактурите, издадени преди 25 март също е удължен от 15 на 28 дни. Клиентите на оператора ще могат сами да определят, дали да погасят задълженията си на вноски или изцяло. Услугата е в сила, само ако абонатите са изплатили всички стари задължения. Андреас Майерхофер увери, че за 2010 г. всички фактури са изпратени.


В следващите  дни – седмици започват да се разпращат фактурите за първото тримесечие на 2011 г. Първата сметка, която ще получат клиентите през април ще е за дължимото им през март.Все още има фактури от миналата година, които не са платени. От средата на май абонатите на мобилния оператор ще започнат да получават фактурите си редовно за изминал месец, допълва БГНЕС.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK