Цените на петрола се движеха разнопосочно в азиатската търговия

Котировките на петрола се движеха разнопосочно в днешнатаазиатска електронна търговия. Пазарът оценява въздействието нависоките котировки на суровината върху световния икономическирастеж, предаде Франс прес.


В сутрешната азиатска електронна сесия на Нюйоркскататърговска борса американският лек суров петрол с доставка презмай поскъпна с 13 цента до 107,24 долара за барел.Лондонският сорт Брент от Северно море с доставка през майпоевтиня с 10 цента до 122,78 долара за барел.Вчера цените на петрола значително се повишиха притърговията в Ню Йорк след две поредни сесии на силен спад.В Ню Йорк един барел американски лек суров петрол сдоставка през май поскъпна в края на официалната сесия с 86цента до 107,11 долара за барел.В Лондон майските фючърси с Брента поскъпнаха с 1,96 доларадо 122,88 долара за барел.


бта

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK