Стартира третото издание на конкурса Next Generation

Новите лидери в бизнеса и техните идеи за развитие ще станат известни в третото издание на конкурса Next Generation. Той се провежда от вестник "Пари" с партньорството на City College/University of Sheffield и Deloitte България.


В състезанието могат да се включат мениджъри от компании и предприемачи  до 35 годишна възраст с минимум две години опит в управлението. Оценяват се кариерно развитие, постижения на сегашния пост, принос за иновативни и социални проекти, финансови резултати и визия за развитие на бизнеса.За първи път трима от участниците в конкурса ще получат стипендии за обучение в Executive MBA програмата за мениджъри на  University of Sheffield , класиран сред 20-те най-добри британски университети. Условието за кандидатстване за EMBA е кандидатите да  притежават бакалавърска степен и да владеят английски език.


Методологията за оценяване е на Делойт България, а финалистите ще бъдат избрани от авторитетно жури с представители на University of Sheffield, Британски съвет в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Делойт България и Джоб Тайгър. Ще бъдат избрани Next Generation мениджър 2011, Next Generation мениджър в корпоративна среда и Next Generation предприемач.Краен срок за кандидатстване: 20 май. Вижте условията и необходимите документи . Победителите ще бъдат обявени на официална церемония в края на юни в София.
Повече за конкурса четете във в. "Пари", www.pari.bg и в специалното издание "100-те мениджъри" през юни.


Следете ни във Facebook  и в Twitter (#nextgen)

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK