Нов модел на Apple iPhone ще е готов през септември

Нов модел на Apple iPhone ще бъде готов през септември, съобщава Bloomberg. Производството на новия iPhone, който ще има по-бърз процесор ще започне през юли - август. Смартфонът ше прилича много на  iPhone 4, твърдят запознати.


iPhone с тъчскрийн, представен през 2007 г. , който заимстваха конкурентите им, остава златен стандарт за развиващия се скоростно пазар на смартфони.


Сроковете за пускане на пазара на новия  iPhone варират, но се предлолага, че Apple ще представи подобрената версия на iPhone 4 по-късно през тази година.


iPhone е един от най-успешните продукти на  Apple с над 16 млн. продажби през последното тримесечие на 2010 г. или повече от една трета от продажбите на компанията за периода. Настоящият модел  iPhone 4 беше пуснат на пазара през юни миналата година.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK