"Кингс Табако" има интерес към "Булгартабак"

Кингс Табако" има интерес към участие в процедурата по приватизация на "Булгартабак". Това обяви изпълнителният директор на пловдивската цигарена фабрика Бойко Качулев на пресконференция днес. "Винаги сме имали интерес към цигарения холдинг и ако отговаряме на условията ще участваме в конкурса", обяви Качулев. За pari.bg той обясни, че "Кингс Табако" ще изчака до 10 май за да види какви са параметрите за участие в конкурса, защото е много възможно те да бъдат променени. "Все пак ние имаме опит в придобиванете на предприятия от групата на Булгартабак, което ни дава предимство", добави Качулев.


"Кингс Табако" представи нови марки цигари, които са в 100 мл. опаковки и в по-висок ценови сегмент."В моемнта средният сегмент на цигарите изчезва", обясни Качулев. По думите му големите чужди производители притискат ценита надолу и българските конкуренти трябва да се съобразяват с това.Общо 5 нови марки цигари ще пусне в продажба "Кингс Табако" до края на годината каза маркетинговия директор на компанията Милен Щерев. Едната от тях ще бъде само с български тютюн и ще бъде за вътрешния пазар. Останалите ще са регионални марки. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK