37% ръст на клиентите отчитат от "Виваком"

Виваком" отчете  17% ръст на годишна база в приходите от мобилни услуги за първото тримесечие на 2011 г., съобщиха от пресцентъра на телекома. За една година компанията е регистрирала 37% ръст на клиентите на мобилни услуги. Със 106% пък са се увеличили и клиентите на мобилният пренос на данни спрямо същия период на 2010 година.


Телекома отчита и добри резултати при новата услуга, която беше пусната преди 9 месеца – цифровата телевизия  VIVACOM TV. От края на лятото досега услугата е набрала над 50 хил. клиенти.


И през първото тримесечие на тази година се е запазила тенденцията към нарастване на приходите от мобилни услуги, които в голяма степен да компенсират спада в трафика на фиксираните телефони. Това води до намаление на общите приходи на телекома за тримесечието спрямо същия период на миналата година само с 3%, съобщават от "Виваком". 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK