"Интерснак" влиза в  Serdika Offices

Три международни компании сключиха дългосрочен договор за наем в Serdika Offices, съобщават от Colliers International, консултант по проекта. Компаниите са от три различни сектора. Едната е "Интерснак България", част от "Интерснак груп" – лидер производството на снакс в Европа, втората е компания от енергийния сектор и третата е  международен производител на фармацевтични консумативи и продукти.


Консултанти при отдаването е Colliers International. Според Антон Славчев, мениджър "Офис площи" в компанията съвсем скоро се очаква още няколко престижни компании да разположат своите офиси в Serdika Offices.


"В по-широк контекст, подписването на тези договори потвърждава, че пазарът на офиси се активизира и добрите офисни проекти продължават да намират наематели", обобщи Антон Славчев. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK