Борисов: Един от зам.-министрите в земеделието може да бъде освободен

Премиерът Бойко Борисов обясни смяната на заместник-министъра на икономиката Марий Косев с честите му пътувания в чужбина и поправките в Закона за ВЕИЕдин от заместник-министрите в министерство на земеделието ще бъде освободен или ще бъде назначен още един министър. Това каза днес премиерът Бойко Борисов пред БНТ. Той обяви и че ще разговаря днес с минисътърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков относно очакванията си за промени и развитие в сектора на енергетиката.


Борисов коментира оставката на министъра на транспорта Александър Цветков и смяната на заместник-министъра в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев. Докато Александър Цветков определи мотивите си като лични, смяната на  Марий Косев премиерът обясни с честите му пътувания в чужбина и поправките в Закона за възобновяемите източници. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK