CITROËN DS4 И C4 С НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН В КОНКУРСА НА АУТО БИЛД 2011

CITROËN DS4 И C4 С НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН В КОНКУРСА НА АУТО БИЛД 2011

©Всяка година списание Ауто Билд, заедно с 26 партньорски издания в Европа, организира конкурс за дизайн. Читателите избират любимите си модели в пет категории: градски и компактни автомобили, купета и кабриолети, лимузини и комбита, 4х4 и еднообемни, и концептуални автомобили. Всички гласове се определят само по един критерии: привлекателност.


Сред 116 кандидата, Citroën DS4 спечели първа награда в категорията градски и компактни автомобили. На второ място се класира Citroën C4. Това двойно признание още веднъж доказва иновативността и креативността на Марката. Citroën DS4 беше класиран на трето място и в " Най-красив сред красивите", след Mercedes Benz SLK и BMW 6-серия. Третата позиция потвърждава дързостта на модела.
 Марката CITROËN


Динамична и креативна марка, CITROËN лансира през 2010 година, DS3, първият модел от своята отличителна линия, която ще се обогати тази година с моделите DS4 и DS5. С повече от 90 години на креативната технология, CITROËN предлага в своята гама два автомобила 'Full Electric', оборудвани с технологията micro-hybride e-HDi и скоро с 'Full hybrid'- HYbrid4. Марката се обновява също и в областта на услугите със CITROËN MULTICITY, нейното предложение за мобилност. CITROËN, това са 10 000 точки на продажба, 11 500 сътрудници, присъствие в 80 държави и 1 460 000 продадени автомобила през 2010 година.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK