Philips вече предлага Saeco на българския пазар

Philips България официално започва да предлага продуктите на Saeco на българския пазар. Saeco е един от лидерите в производството на еспресо машини в световен мащаб. На българския пазар ще се предлага пълната гама продукти с марката Philips Saeco. От 3 до 26 юни т.г. ще се проведат демострационни представяния на автоматичните еспресо машини Xelsis, Exprelia и Syntia във вериги магазини Технополис и Техномаркет в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.


Придобиването на Saeco ще засили значително позициите на Philips на пазара на кафе машини, на който до момента компанията присъства с филтърни и кафе машини с капсули с марката Senseo. Сегментът на еспресо кафе машини обикновено се смята за най-ползотворната пазарна ниша в рамките на световния пазар на уреди за кафе, достигайки най-често двуцифрен ръст на продажбите и маржовете на печалба.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK