Промишлената палата прави нова среща на български и китайски инвеститори

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и посолството на Китай организират в сряда втора среща на български и китайски инвеститори. На първата подобна среща, която се състоя преди няколко седмици не присъства нито една компания от България. Този път гости на форума ще бъдат инвеститори от провинция Шандун, а участието на българските фирми е безплатно.


Среща ще се проведе в сградата на организацията на ул. "Искър" №9 в София. Тя ще започне в 9.30 и ще продължи до 13 часа. От търговската палата засега не са съобщили от кои браншове са китайските фирми, които ще участват в срещата. Основните браншове, развити в провинция Шандун, са машиностроене, енергетика, туризъм, селско стопанство, високите технологии. Провинцията се намира на източния бряг на Китай и за миналата година брутният й вътрешен продукт е 3.9 трилиона юана (близо 60.66 млрд. долара), което нарежда областта на трето място по този показател в Китай.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK