БСК пуска услугата "изнесени търговски офиси"

Изнесен търговски офис е новата услуга, която Българската стопанска камара ще предлага  на своите членове и партньори. Това съобщи пресцентърът на БСК, цитиран от БТА. Услугата е насочена предимно към  български малки и средни фирми. Външнотърговският отдел на камарата ще осигурява срещу абонамент възможност да имат търговски офиси, без за целта да се налага да поддържат щатни бройки.


Външнотърговските експерти "под наем" ще поемат почти всички функции, които са в задълженията на местен представител на компаниите, коментира Веселин Илиев, главен директор "Външноикономическо сътрудничество" в БСК.  Те ще предоставя на своя клиент информация за пазара и пазарния достъп, ограничения и специфични особености, контактни детайли на потенциални партньори в държави по избор, първоначална търговска комуникация, консултации за права на индустриална собственост, технологични решения, консултации по европейски програми за финансиране, организиране участия в делови мисии и изложения. БСК също може да изготвя профили на българските фирми, потребители на услугата, като те ще се изпращат на потенциални партньори от чужбина.


Долната граница на цената на услугата е 250 лв. на месец без ДДС, уточнява Теодора Сотирова, експерт от същия отдел в камарата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK