Хората, които ценят времето си, основно ползват интернет банкиране

Светлозара Сиракова работи в ПроКредитБанк от основаването й през 2001 г., като последователно заема длъжностите експерт "Банкови услуги" и управител на клон. От 2010 г. е ръководител на отдел "Банкови услуги". Тя е магистър по банково дело. Има бакалавърска степен по счетоводство и контрол от УНСС.


Госпожо Сиракова какви възможности за он-лайн банкиране предлага вашата банка?


- ПроБанкинг, както наричаме нашата система за интернет банкиране, предоставя на клиентите на ПроКредит Банк бърз и сигурен достъп до технитебанкови сметки и възможност за опериране с тях дистанционно през интернет. Тя позволява на потребителите да предадат и да получат от банката информация по електронен път, т.е., най-общо казано, да извършват плащания, както и да получават извлечения за състоянието и движението по сметките си. Важно е да се уточни, че за да  олзват системата, клиентите ни не трябва да я инсталират на компютрите си. Достатъчно е да имат достъп до интернет. Чрез ПроБанкинг може да се извършват плащания в местна и чуждестранна валута както от страната, така и от чужбина; може да се купува или продава валута или да се подаде заявка за теглене на суми в брой. От системата може да се получи информация за лихвите и таксите, както и заактуалните валутни курсове на банката. Като допълнение банката предлага възможността чрез услугата Click-to-call клиентите да се обадят напълно безплатно през интернет в телефонния ни център и да извършват разплащания. Също като обаждане по скайп. Особено полезно за хора, които са в чужбина например.


За да прочетете цялото интервю, моля кликнете ТУК .

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK