"Мебелни салони АИКО" инвестира 39 млн. лв. в магазин в Бургас

Мебелни салони АИКО" откри първия си магазин в Бургас. Инвестицията в него е в размер на 39 млн. лв., а откритите нови работни места са 80. Това е четвъртият обект на веригата след двата магазина в София и един в Стара Загора.


Шоурумът е разположен на 15 800 кв. м разгъната застроена площ. Пространството е разделено тематично по етажи. На партерния етаж клиентите могат да купят аксесоари за баня и кухня, различни видове текстил и детски стоки. На първия етаж се предлагат трапезарии, спални, килими и осветителни тела. На последния втори етаж се намират кухненско обзавеждане, офис мебели, обзавеждане за баня, градински мебели и аксесоари. В магазина са представени всички производители, с които АИКО работи. Сред тях са Rauch, Arte-M, Wellemoebel, Cotta, Nobilia, Pelipal и ADA.


"Мебелни салони АИКО" е създадена през 1993 г. Открива първите си два магазина в София, които към момента са с обща площ 16 хил. кв. м и 374 служители. Преди две години компанията отвори шоурум в Стара Загора. С обща площ от 12 хил. кв. м и 80 служители това е най-големият мебелен салон в Централна България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK