Фирма "Надин" е декларирала новия си завод в Столична община

„Надин метал“ ЕООД е декларирала новия си завод, специализиран в рециклирането на черна и бяла техника, в Столична община, обявиха от компанията. Това е направено на 22 юни пише в специална декларация, изпратена до в. Пари.


Повод за нея е информация от заместник-кмета на Столична община Мария Бояджийска, че компанията не е декларирала новия си завод, след като той е получил разрешение за ползване.


По закон собствениците  имат двумесечен срок след издаването на Акт 16, за да декларирати съответния имот в кметствот опо регистрация на имота. Ако това не е направено, то общината не знае за това, че имотът вече е годен за ползване и съответно не начислава данък сгради и такса смет. От „Надин“ признаха обаче, че столична община прави ревизия в дружеството. Освен в него, кметството прави такива проверки в оше 14 фирми. През миналия месец 81 длъжници са дадени на частни съдебни изпълнители.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK