Собствениците в "Слънчев бряг" подават колективна жалба

Съюзът на собствениците в "Слънчев бряг" ще подаде колективна жалба срещу въвеждането на ограничителен режим в курорта, предаде агенция "Фокус". Собствениците на хотели, заведения, търговски обекти, доставчиците на стока и таксиметровите шофьори, които развиват дейност в курорта, се оплакват, че платеният ограничителен режим, наложен от "Слънчев бряг" АД, ще бъде в тежест на туристическия сезон. Според тях режимът ще пречи на доставчиците, които  зареждат със стока обектите в комплекса, а освен това ще ограничи и достъпът на търговци, които влизат и излизат от курорта с превозни средства.


Според председателя на  Управителния съвет на сдружение "Съюз на собствениците" Елена Иванова няма законово основание за налагане на ограничителен режим. Тя заяви, че "Слънчев бряг" е предназначен за обществено ползване, което предполага, че и пътищата следва да са отворени за ползване, независимо от собствеността.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK