М-Тел вече предлага безплатни минути и в роуминг

С новият план, на всеки три минути разговор клиентите получават още три безплатниОт 15 юни М-Тел за първи път предлага на своите клиенти тарифен план с включени безплатни минути в роуминг. Предложението ще е без месечна и такса за активация. С новият план, на всеки три минути разговор (входящи и изходящи повиквания) клиентите получават още три безплатни във всички мобилни мрежи от Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн и Норвегия.


Така например, ако потребителят е в Австрия и води разговор с България от седем минути, клиентът следва да заплати само четири минути – плаща първите три, следващите три са безплатни, след което заплаща още една минута. Абонатите на М-Тел, които се възползват от тарифния план, ще получат и възможността да се възползват от 54% по ниски цени за пренос на данни в роуминг спрямо абонатите на стандартната Eurotariff роуминг тарифа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK