Контролният екип в НАП София е уволнен

Кадровите рокади в приходната администрация продължават с пълна силаЦелият мениджърски екип, който отговаряше за контролната дейност в териториална дирекция (ТД) на НАП София беше освободен от заеманите длъжности днес, съобщиха от приходната агенция. По-малко от седмица след като беше назначен новият директор на ТД на НАП София Бойко Атанасов, от длъжност бяха освободени заместник-директорът на НАП София с ресор "Контрол", директорът на дирекция "Контрол", неговият заместник и трима началник сектор "Ревизии" от столичната териториална дирекция.


До няколко седмици ръководството на НАП София ще представи изцяло нова концепция за данъчно-осигурителния контрол и борбата с измамите, която ще включва структурни и организационни промени в столичната дирекция на НАП.Промените в мениджърския екип са продължение на кадровите рокади в централното управление на агенцията и са продиктувани от  неефективния данъчно-осигурителен контрол, включително борбата с измамите в най-голямата териториална структура на НАП.


Преди седмица Бойко Атанасов беше понижен в длъжност от зам, изпълнителен директор на НАП той стана директро на софийското поделение на приходната агенция. А неговото място зае директорът на ТД на НАП Велико Търново Христо Костадинов. В ГЕРБ вече се говори за смяната и шефът на данъцните Красимир Стефанов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK