Пътешествие в страната на суинга превърна София Лайв Клуб в кабареВчера /11.06./ Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет отново изпълниха София Лайв Клуб с щастливи лица. Кабаретното шоу София Суинг Сити: Шансон Кабаре плени публиката с култовите изпълнения на Лайза Минели от филма "Кабаре", страхотни костюми и атмосфера, бомбета и истински кабаретни танцьорки. В ролята на конферансие пък влезе Марий Росен, който с лекота накара присъстващите да се пренесат във времето на кабаретата.


Стилно, незабравимо и различно – такова беше представянето на последното от серията розета на Домейн Бойар "Шансон Кабаре", което миналия месец си тръгна от най-престижния световен конкурс за розе в Кан със сребърен медал. На Mondial du Rosé бяха отличени и другите две розета от серията "Шансон". "Шансон Модерн" получи златен медал, а "Шансон Класик" бе отличено със сребърен.


София Суинг Сити: Шансон Кабаре отново ще се запомни с много танци – запазената марка на всички концерти на Сентиментал Суингърс и секстета на Мишо Йосифов. Миналата вечер ненадминатите суинг селектори Дъ Смъглърс Кълектив не дадоха възможност на танцуващите да спрат и да починат дори за миг. Веднага след края на изпълненията на Рони, Деси и Вера, те поеха щафетата и раздвижиха всички присъстващи.
Изненадата за всички в съботното незабравимо приключение беше уникалният суинг вариант на "Killing in the name"  на Rage Against The Machine, който Сентиментал Суингърс изпълниха на бис като "Swinging in the name". Песента е с великолепния аранжимент на Мишо Йосифов и е едно от модерните парчета, които музикантите подготвиха и изпълниха в суинг версия на партито във Варна (на 9 юни), когато вечерта беше посветена на "Шансон Модерн".
Трудно се пресъздава емоцията, която носи всеки един лайв на Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет. За тези, които още не са били на техен концерт – предстоят нови и още по-вълнуващи преживявания с вкус на розе и безкомпромисно суинг удоволствие през есента.


Дотогава – "Swinging in the name"!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK