Катастрофиралият автобус е застрахован в Лев Инс

Застрахователната компания е готова да изплати в пълен размер обезщетенията на всички пострадали лицаКатастрофиралият на магистрала "Тракия" автобус е застрахован в Лев Инс. Задължителната "Гражданска отговорност" на автомобилистите покрива отговорността на водача за нанесените на трети лица вреди съгласно действащото законодателство. Рискът по застраховката е презастрахователен в най-големите световни презастрахователни компании, съобщиха от дружеството, което се управлява от Стефан Софиански.


"Във връзка с настъпилото трагично събитие целият екип на ЗК Лев Инс изразяваме най-искрени съболезнования на близките на загиналите, както и готовност да окажем съдействие на пострадалите при инцидента лица. За целта установяваме контакт с лечебните заведения, в които са настанени пострадалите лица", са заявили от застрахователната компания.


От компанията заявяват своята готовност да изплатят в пълен размер обезщетенията за настъпилите вреди на всички пострадали лица.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK