Пет фирми кандидатстват за инвестиционен посредник за продажбата на 33% от ЧЕЗ

До изтичането на крайния срок - 14.00 часа днес, пет фирми  са подали оферти за участие в конкурса за избор на инвестиционен посредник за продажбата на два пакета - 63 624 акции, представляващи 33 на сто от капитала на "ЧЕЗ Разпределение  България" АД, София, и 1650 акции, представляващи 33 на сто от  капитала на "ЧЕЗ Електро България" АД, София. Това съобщиха от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол, цитирани от БТА.


Фирмите са "Централна кооперативна банка" АД, "Първа  финансова брокерска къща" ООД, "Булброкърс" ЕАД, "Капман" АД и "Обединена българска банка" АД. Седем са фирмите, които до 14.00 часа днес са подали оферти  за участие в конкурса за избор на инвестиционен посредник за продажбата на два пакета - 51 612 акции, представляващи 33 на  сто от капитала на "ЕВН България Електроразпределение" АД,  Пловдив, и 62 106 акции, представляващи 33 на сто от капитала на "ЕВН България Електроснабдяване" АД, Пловдив. Това са  "Централна кооперативна банка" АД, "Първа финансова брокерска  къща" ООД, "Булброкърс" ЕАД, "Капман" АД, "Обединена българска  банка" АД, "Юг маркет" АД, "Елана Трейдинг" АД. Предстои разглеждане на подадените предложения от конкурсна комисия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK