Продават имоти на Митьо Очите

Националната агенция за приходите в Бургас обяви публична продажба чрез търг с тайно наддаване на имоти на излежаващия присъда за пране на пари Димитър Желязков известен като Митьо Очите. За продажба са обявени два апартамента, магазини, складови помещения и гараж в град Несебър. Имотите са закупени със средства, придобити по престъпен начин и са конфискувани в полза на държавата.


От началото на годината чрез публични продажби на имущество, конфискувано в полза на държавата, в НАП Бургас са постъпили приходи от близо 800 хил. лв., отчитат от агенцията. Същевременно чрез методите на принудителното събиране за същия период са погасени над 6 млн. лв. просрочени задължения на лица и фирми от Бургаска област. От началото на годината доброволно са погасени 22 млн. лв. стари данъчни и осигурителни задължения, уточниха още от НАП Бургас.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK