Кой спечели Българските награди за уеб?

Общо 37 победителя в различни категории получиха призове си на специална церемония снощиОбщо 37 са победителите в отделните категории на Българските награди за уеб. Отличените бяха обявени на специална церемония късно снощи. Пълният списък на наградените, както и кратка информация за тях и проектите им можете да намерите на адрес - http://webawards.bg/bg/winners .


В четири категории на конкурса участва само по един онлайн проект: „Държавно управление” и „Транспорт и логистика” в Браншовите награди, и „Култура и изкуство” и „Наука, образование и технологии” в Медийните награди. Те получиха почетни грамоти за участие в конкурса.Специална награда, предоставена от е-Академия получиха победителите в категориите „Наука, образование и технологии” и „Социална мрежа, Wki и агрегатор на съдържание” в Медийните награди: книгата „Властта на хората – новият маркетинг” с автор Пламен Русев – председател на еАкадемия и член на Почетният борд на Webit Ambassadors. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK