Световни награди за авиокомпании през 2011 г.: Австрийските авиолинии са на първо място в две категории

На Световните награди за авиокомпании Австрийските авиолинии са избрани на първо място в две отделни категории. Световните награди за авиокомпании не се присъждат от жури, а са резултат от най-голямото проучване в авиационната индустрия сред потребителите в световен мащаб, провеждано ежегодно от британската компания "
Skytrax
". В него участват около19 милиона пътници от 100 различни държави, които оценяват 200 авиокомпании. В тазгодишното проучване Австрийските авиолинии спечелиха първо място в две различни категории – "
Най-добър кетъринг в бизнес класа
" за най-добра храна и напитки по време на полет и "
Най-добро обслужване в Европа
" за най-добра кабинна и наземна грижа за пътниците.  


По думите на членовете на Управителния съвет на Австрийските авиолинии, Андреас Биървирт и Петер Маланик: "Много сме щастливи от великолепния резултат, с който ни наградиха нашите клиенти. Изключителното обслужване и кетърингът, които предлагаме, са ключови елементи от нашата фирмена политика".


"
Skytrax
" е институт за изследване на общественото мнение, специализиран в авиационната индустрия, който извършва редовни проучвания сред пътниците на около 200 авиокомпании по целия свят от 1999 г. насам. Тази година, преди да оповестят резултатите в така очакваните Световни награди за авиолинии, експертите в "Skytrax" са направили проучване сред около 19 милиона пътници от 100 различни държави.
Забележително обслужване и кетъринг


Това в никакъв случай не е първият път, когато Австрийските авиолинии биват наградени за обслужването си и първокласната храна и напитки, предлагани по време на полета. Австрийските авиолинии за вътрешни полети също се справиха изключително добре на Световните награди за авиокомпании през 2010 г., като заеха второ място в категориите "Най-добър кетъринг в бизнес класа" и "Най-добро обслужване в Европа". Наред с това през 2010 г. Австрийските авиолинии са избрани за краен победител в категорията "Най-добри вина на борда" в дегустацията на вина в световен мащаб, провеждана от международното списание за пътуване "Global Traveler", при която се дегустират 115 различни вина, предлагани от 26 международни авиокомпании.


Австрийски авиолинии България


Австрийски Авиолинии извършват полети до повече от 130 дестинации по целия свят. Благодарение на своето благоприятно географско положение в сърцето на Европа, основното летище на компанията, Виена, се е превърнало в идеалния средищен център на Изтока и Запада. Пътниците могат да изберат някой от полетите от София или Варна до Виена. След кацането си във Виена, ще имат достъп до най-голямата европейска мрежа полети, които се извършват от 1 летище: Австрийски Авиолинии предлагат полети до над 100 дестинации в Европа. В допълнение, авиокомпанията предлага гъста мрежа полети до Близкия изток. От България Австрийски авиолинии осъществяват общо 33 полета седмично, 26 от София и 7 от Варна.За информация и резервации, както и за подробно разписание на полетите позвънете на 02/8060000, свържете се с Вашата петническа агенция или посетете www.austrian.com .

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK