ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА ВЕРИГА МАГАЗИНИ "Mr.Bricolage"

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА ВЕРИГА МАГАЗИНИ "Mr.Bricolage"

©На 21 юни г-н Андрей Евтимов, Изпълнителен директор на "Доверие Брико" АД (Mr. Bricolage Балкани), получи високото френско отличие "Кавалер на националния орден за заслуги".


Отличието бе връчено от Н.Пр. Филип Отие на церемония във Френското посолство. Орденът се връчва след решение на френския Президент  да отличи многогодишния принос на г-н Евтимов в задълбочаването на френско-българските икономически отношения и по-специално за развитието на марката "Mr. Bricolage" в България и региона.


За марката на Балканите


Марката навлиза на българския пазар през 2000 г., като към днешна дата веригата е изградила 10 магазина в страната.  През 2009г. започва разширяването й в съседните Балкански страни, с  2 магазина в Сърбия и предстоящо откриване на трети, а в краткосрочните планове на компанията е и откриването на първия магазин в Македония."Доверие Брико" АД държи правата за използване на марката "Mr.Bricolage" и за Албания, Черна гора и Косово. Навлизането на "Mr.Bricolage" в тези страни е един от приоритетите на "Доверие Брико" през следващите години. "Разглеждам това отличие не само като лична заслуга, а и на всички, които ме подкрепят в посока развитие на веригата "Mr. Bricolage" в района, като по този начин ми помагат и за развитието на френско-българските бизнес отношения, навлизането на френската култура, опит и умения в България и региона." – каза в речта си след награждаването г-н Евтимов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK