НТС отваря нов централен офис за Европа

Китайският производител на мобилни устройства HTC Corporation официално представи днес новия си европейски централен офис, намиращ се в Слау, Великобритания. От компанията казват, че европейския офис на НТС се развива стабилно, като към момента обхваща повече от 50 страни. Инвестицията в собствен офис за пазарите в Европа, Африка и Близкия изток символизира бързия растеж, който НТС постигна през последните години, заявяват от китайската корпорация.


"НТС постигна растеж във всяко едно отношение през 2011 г. Нашият нов европейски офис е естествена стъпка към това да покажем, че сме поели сериозен ангажимент към пазарите в Европа, Африка и Близкия Изток", каза Питър Чоу, Главен изпълнителен директор на НТС. В новата сграда ще се помещава висшия мениджмънт, маркетинг и продажби и инженерните екипи, които работят за HTC Европа, Африка и Близкия Изток. Новият европейски централен офис е разположен на 6,500 кв. метра площ. Сградата е бившият офис за Великобритания на O2 и разполага с допълнително място за 150 нови човека, които да бъдат наети през следващите 12 месеца.


НТС има амбицията да увеличи влиянието си в Европа, Африка и Близкия Изток през следващите няколко години. За 2010 година компанията е продала 25 млн. устройства по целия свят и е реализирала е печалба от 9 млрд. USD, с която отбелязва 93% ръст спрямо предходната година. За първото тримесечие на 2011 г. са били продадени 9.7 млн. смартфона в световен мащаб, което е 192% увеличение на годишна база, 6% увеличение спрямо предходното тримесечие. През това тримесечие, продажбите на смартфони на компанията в Европа, Африка и Близкия Изток са се увеличили с 67% в сравнение със същия период на предходната година.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK