20 години успешен бизнес за "Феста Ходлинг"

Тази година Феста Холдинг празнува 20-годишен юбилей. Като подарък за годишнината, всички компании от Феста Холдинг ще раздават много награди и подаръци за своите клиенти и приятели до края на годината.


Незабравимо ФЕСТА ЛЯТО от днес до средата на септември предлагат ФЕСТА ХОТЕЛИ. Всяка седмица нова промо оферта за почивка на море или планина на www.festahotels.com и на страницата на хотелите във Фейсбук. Офертите не са за изпускане, с много намаления и допълнителни услуги.


От 20 юли на уебсайта на Феста Холдинг www.festa.bg стартира увлекателна онлайн игра с 20 въпроса от компаниите на холдинга и с 20 пъти по 20 награди. Освен възможност да спечелите невероятни награди и отстъпки, ще се забавлявате и ще научите много интересни неща: тайните на винопроизводството,  любимата храна на делфините, модерните тенденции за морска почивка.


Вече 20 години ФЕСТА ХОЛДИНГ успешно развива и управлява компании в няколко основни бизнес направления: банкови и финансови услуги, туризъм и атракции, винопроизводство и лозарство, строителство. Понастоящем компаниите от Холдинга осигуряват работа на 3500 души в различни региони на България и създават продукти лидери на пазара.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK