Google би работил с Facebook и Twitter

Индикатор за развитието на Google+ е големият брой на потребителите в пробния периодGoogle Inc си оставя вратичка за кооперация с другите медийни гиганти – Facebook и Twitter, съобщава Reuters. Изпълнителният директор Ерик Шмит е убеден, че има място за изграждането на множество социални мрежи.


Шмит каза, че е твърде рано да каже как се развива новата социална мрежа Google +, но ключов индикатор за успех е броят на хората, които са се включили в ограничената група потребители на мрежата в пробния период. Визирайки двете мрежи, които Google + може да конкурира, Шмит каза, че би работил с удоволствие с Twitter и Facebook.


Преговорите между Google и Twitter пропаднаха наскоро, като Шмит обяви, че въпреки съществените и продължителни разговори между компаниите, те не са успели да се споразумеят за условята. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK