Пламен Захариев оглави агенцията по рибарство и аквакултури

Пламен Захариев е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), съобщиха днес от Министерството на земеделието и храните (МЗХ). Преди назначаваето си Захариев е заемал поста председател на Националния център за социална рехабилитация в София, както и директор на техническия сектор в Конфедерацията на независимите синдикати в България. Притежава магистърска степен по стопанско управление от Бургаския свободен университет.


От министерството обявиха и неговият заместник - Николай Ангелов. Той е бил изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане, както и заместник-министър на труда и социалната политика през 2005 г.  Ангелов е магистър по политология в Киевския национален университет "Тарас Шевченко". Има професионална квалификаиция по  "Социален мениджмънт" от УНСС.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK