Виваком въвежда тестови периоди за своите интернет услуги

Телекомуникационният оператор Виваком обяви, че от днес въвежда изпитателен период за своите интернет услуги. Клиентите на телекома ще могат да тестват Vivacom Net или Vivacom Fiber Net-пакетите без допълнително заплащане в рамките на две седмици след подаване на заявка за услугата. Ако са доволни от предоставената им услуга, ще могат да продължат да я ползват за срока на договора, който предварително са заявили. Ако не харесат параметрите й, до 14 дни ще могат да се откажат от нея в същия Vivacom магазин, от който са я заявили, без никакви дължими суми. Единственото, което трябва да направят, е да върнат предоставеното им от компанията оборудване.


Проучване на компанията е показало, че нейните клиенти имат най-голяма нужда от тестов период за интернет, затова и политиката "опитваш и купуваш" (try and buy) започва именно с тази услуга. Традиционният Vivacom Net и високоскоростният оптичен FiberNet са две от стратегическите услуги на телекома. Първата покрива над 75% от всички домакинства в България и предоставя скорости до 20 Mbps, а стартиралата преди месец услуга FiberNet, чиито скорости достигат до 100 Mbps, има амбицията да покрие над 100 хил. домакинства в столицата до края на годината, а до три години да достигне до над 1 млн. домакинства в цялата страна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK