Вече можем да набираме български телефони през Gmail

Желаещите да използват услугата трябва да си купят кредити, с които да платят за изговореното времеGoogle пуснаха и в България обновената си услуга Voice, която позволява набиране на стационарни и мобилни телефони през Gmail. Миналата година това предложение стартира за потребителите в САЩ и Канада, но от днес е достъпна на още 38 езика, сред които и български, се съобщава в официалния блог на компанията. Желаещите да използват услугата трябва да си купят кредити, с които да плащат за изговореното време.


Освен това, компанията намали цените за обаждания до над 150 дестинации в целия свят. Така вече обаждане на мобилен номер в Германия, Франция или Великобритания струва 0.08 EUR на минута, а стационарен – 0.02 EUR. Цените за обаждания в България обаче са малко по-високи – мобилните номера могат да бъдат набирани срещу 0.28 EUR, а стационарните – срещу 0.05 EUR. Цените са без ДДС.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK