Как да гласуваме за президент и вицепрезидент в чужбина?

Ако живеете в чужбина, но се интересувате от нещата, които се случват в България, може и да сте си задавали въпроса как да участване на изборите за президент, вицепрезидент, общински съветници и кметове, които се провеждат на 23 октомври тази година. Цялата процедура, както и отговори на редица дручи често задавани въпроси, можете да намерите на сайта на Министерството на външните работи . Оттам можете да изтеглите и всички необходими заявления, които трябва да изпратите. Включен е и списък на електронните адреси на българските дипломатически представителства, към които да се обръщате.


МВнР предоставя и допълнителен e-mail: [email protected] , на който можете да се обръщате за подробна информация или да задавате въпроси, свързани с изборите в чужбина.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK