Светльо от "Хиподил" се  кандидатира за президент

Музикантът Светльо Витков, известен повече като Светльо от "Хиподил", днес официално е подал документите си за участие в президентските избори, съобщава музикалният портал Метъл Катехизис . Той обяви това свое намерение още през април, но тогава то бе прието по-скоро като поредната му шега. Витков все още очаква решението на Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрацията си.


Според Facebook групата "Светльо Витков - президент" той е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги. Към момента в групата са регистрирани над 1600 души.


Днес изтича срокът за подаване на документи за регистрация на партии и инициативни комитети, които ще издигнат кандидати за президент на предстоящите на 23 октомври избори.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK