Кабинетът ще обсъжда утре промени в закона за кредитните институции

Минситрите ще гледат и бюджета на  Комисията за предотвратяване и установанане на конфликт на интереси за 2011 г.На утрешното заседание на Министерския съвет ще бъдат обсъдени промени в закона за кредитните институции, съобщи пресслужбата на кабинета. Министрите ще разгледат постановление за осигуряване на средства за издръжка на Комисията за предотвратяване и установанане на конфликт на интереси за 2011 г. и ще обсъдят промени в свое постановление от миналата година за одобряване финансирането на проекти, свързани с присъединяването на България към Шенгенското пространство.


Очаква се на заседанието утре републиканският път Русе - Велико Търново - Габрово - Стара Загора - Кърджали - граница Гърция да бъде обявен за обект с национално значение и национален обект.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK