Седем са кандидатите за консултант за лот 4 от АМ "Струма"

Седем компании са подали оферти за консултант на лот 4 на магистрала "Струма", отсечката Сандански - Кулата, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".Днес в агенцията са били отворени офертите на Обединение "Национални транспортни оси", "Пътинвестинженеринг", Дружеството по Закона за задълженията и договорите (ДЗЗД) "Кресна", Обединение "Пътконсулт-Трансгео", ДЗЗД "Инфраструктура Струма", ДЗЗД "Рафаилов - Три ЕС - Инженеринг - ПВД", "Арт дизайн - Манфред Валластер".


Откритата процедура е за възлагане на обществена поръчка за определяне на изпълнител на консултантска услуга във връзка с изпълнението на допълнително проектиране и строителството на автомагистрала "Струма". Изграждането на магистралата се финансира по оперативна програма "Транспорт", а миналата седмица бяха отворени техническите оферти на 15-те кандидат - изпълнители на Лот 4 на "Струма".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK