Осем български производители на мебели ще участват на международен панаир

Осем български фирми за мебели ще участва в Международния панаир за мебели и продукти от дърво BIFE-TIMB 2011, Букурещ, Румъния, съобщи Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). Фирмите, които ще представят продуктите си са: "Тотал - М" ООД (Шумен), "Мебел Стил" ООД (Търговище), "Белкаро-България" ООД (София), "Геномакс" ООД (Замфирово), "Интериор-46" ООД (Русе), "Руди-АН" ЕООН (Варна), "Тедива" ООД (Добрич), "Фат" ЕООД (Пловдив).


Международното изложение BIFE-TIMB е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането се осигурява от Оперативна програма "Конкурентоспособност" по проект "Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия", по който агенцията е институционален бенефициент. 


От агенцията обясниха, че това е ХХ-то издание на панаира, като на него ще бъдат показани най-новите технологии в дървообработването, актуалните тенденции в изработката на мебели и индизайн.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK