УНСС е на 31-во място по представяне в интернет сред бизнес училищата по света

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) се подреди на 31-во място в Топ 1000 на бизнес училищата в света и на 13-то място в Европа по представяне в интернет пространството. Класацията е направена от Висшия консорциум на 126 изследователски центрове и институти към Министерството на образованието на Испания.


Тя отразява присъствието на университетите в интернет пространството. Ако нивото на представянето в интернет не отговаря на нивото на качеството на образование, съответният университет ще трябва да преразгледа своята интернет политика. От Висшия консорциум считат, че по-големият обем достъпна информация в сайта на университет дава повече възможности за откриване на научно знание. В нея първото място е за Харвардския университет.


В класацията УНСС изпреварва висши училища като университетите в Йейл, Оксфорд, Калифорния, Масачузетския технологически институт и др.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK