Кирил Добрев: От 10 години нямам отношения с арестувания Дерменджиев

Депутатът от Коалиция за България Кирил Добрев обяви, че от десет години няма отношения с арестувания Ангел Дерменджиев. Според публикации в медиите  Дерменджиев е бил съдружник с Добрев във фирма за производство на електроенергия. Добрев препоръча на медиите да се обърнат към Павел Димитров и Бойко Борисов за повече информация, съобщи БТА. "Доколкото знам лицето Ангел Дерменджиев е един сериозен бизнесмен, защото лично Павел Димитров и Бойко Борисов му откриха завода за боклука", коментира депутатът. Дерменджиев и Севдалин Минчев-Севдо бяха задържани при акция на  МВР в София за изнудване и натиск.


От справка в Търговския регистър обаче става ясно, че през март тази година Кирил Добрев се е видял с Ангел Дерменджиев, тъй като и двамата са присъствали на общото събрание на фирмата "Пирин Ват" ООД.   

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK