Строежът на Sofia Ring Mall започва до дни

Строежът на Sofia Ring Mall ще започне в следващите няколко дни. Строителството е поверено на "Главболгарстрой" и "Arcon Constructions". Договорът за строителните дейности беше подписан на 2 септември. На избраните компании е възложена първа фаза, като те ще отговарят за изкопните дейности, изграждане на основите и грубия строеж на проекта. Тези дейности ще бъдат завършени в рамките на период от 12 месеца. Sofia Ring Mall ще проведе втора тръжна процедура за избор на компания за довършителните работи.


Разположен на новоизградения околовръстен път, Sofia Ring Mall е директно свързан с първия хипермарткет на IKEA в страната чрез пешеходен подход и общ подземен паркинг. Комбинираният паркинг ще разполага с общо 3500 места, които ще са достъпни за клиентите от стратегически подходи от самото Околовръстно шосе. Отделно от подстъпите за клиенти са предвидени входове за доставки и зареждане. Откриването на проекта се планира за 2013 г.


Sofia Ring Mall е сред най-мащабните проекти в България, разположен на приблизително 70 000 кв. м обща отдаваема площ. Инвеститор е South Ring Mall Sofia. Colliers International е ексклузивен консултант по отдаването на търговските площи. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK