Sprite Graffiti Fest се провежда за осми пореден път днес

Конкурсът предвижда два кръга, в които райтъри ще демонстрират уменията сиЕжегодният графити фест Sprite Graffiti Fest ще се проведе за осми път в столицата. Програмата ще започне към 10:30 ч. на оградата на паметника срещу НДК. Тогава ще е първата категория от финала на "Graffiti battle 2011" -рисуване на цветна скица на база на една дума зададена от журито. След това във втори кръг зрители ще имат възможността да видят рисуване на графит на площ от 12 кв. м върху оградата пред паметника на НДК. 


Предвидена е и развлекателна програма, в която ще вземат участие групите Млък! и Frontero. Ще има и демонстрации по градски и екстремни спортове (скейтборд и BMX), както и други изненади, обещават организаторите. В края на вечерта ще бъде обявен победителят в надпреварата. От организаторите очакват събитието да събере над 3 000 души.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK