Лиляна Павлова: България няма да загуби европари за инфраструктура

Нама опасност България да загуби европари за изграждане на инфраструктурни проекти. Това коментира новият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, предаде БТА. "Не  само че няма да загубим средствата, които са ни отпуснати, но ще ни бъдат необходими допълнителни средства, тъй като имаме изготвени проекти за над един милиард лева", обяснява още Павлова.


Новият регионален министър е на мнение, че трябва да се спре с работата на парче и да се изготви дългосрочна програма с ясни приоритети за мащабни инфраструктурни проекти. По думите на Павлова сред приоритетите на министерството са довършването на проектите в сектор "Пътна инфраструктура", усвояването на средствата по програма "Регионално развитие" и започването на работа по програмата за енергийна ефективност на жилищните сгради. Борбата с незаконното строителство, както и ВиК проектите също ще са водещи.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK