Радио и телевизия Bulgaria On Air стартират от днес

Част от предаванията на телевизията ще се излъчват по радиотоДнес стартира новата икономическа телевизия Bulgaria On Air , както и радио със същото име. Телевизията е с бизнес насоченост, а радиото ще излъчва част от програмата й, както и много музика.


Телевизията се излъчва на мястото на варненската М-Сат и ще има половинчасови новинарски емисии на всеки час между 7 и 11 часа, както и в 17 и 18 ч., а емисията в 12 ч. ще е 60 минути.


Медията залага и на множество авторски предавания, като едно от основните е 90-минутният блок "Денят" с водещи Ивайло Лаков и Веселин Дремджиев. Част от блока ще е и централната новинарска емисия, която ще се води от Милена Милотинова и Радинела Бусерска
Радио Bulgaria On Air се излъчва от тази сутрин на честотите на досегашното "Алфа радио". Радиото, с програмен директор Кирил Маричков, ще излъчва директно голяма част от продукцията на телевизия "Bulgaria On Air", съобщава БТА. В основата на програмата ще са Новините ON Air, Денят On Air и авторските предавания заложени в програмата на телевизията.


В ефира на радито ще звучи поп и рок музика, като 20-30% от нея ще е българска. "В радиото няма да има никакъв поп-фолк, нито крайно екстремни стилове", каза Маричков пред сайта "Слушам". Той допълва, че в програмата на радиото са включени и песни, които не са популярни в радио ефира, а музиката ще бъде двойно повече, отколкото в другите български радиа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK