Нова услуга от Пощенска банка и ИКЕА България

Нова услуга от Пощенска банка и ИКЕА България

©Кредитната карта е без годишна такса за обслужване и няма такса за отпускане на кредит, а месечната такса за обслужване на кредита е в размер на 2,50 лв. и се начислява само в случай че картата е използвана или по нея има неплатени задължения. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни. За кредитна карта ИКЕА може да се кандидатства във всеки клон на Пощенска банка, при упълномощени служители на Пощенска банка в магазин ИКЕА или на https://apply.postbank.bg/ . Пощенска банка предлага и възможност на клиентите си да кандидатстват за допълнителна карта за член от семейството.
Допълнителна информация за картата може да бъде намерена на www.postbank.bg , www.ikea.bg или в Центъра за обслужване на клиенти на Пощенска банка на телефон 0800 18 000 (безплатен за страната).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK