АПИ отново е с нов директор

Договорът на досегашния председател на Управителния съвет инж. Сергей Михалев е бил прекратен по взаимно съгласие, съобщиха късно вчера от строителното ведомствоНовият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е назначила за председател на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" досегашния член на борда инж. Лазар Лазаров. Това съобщиха късно снощи от пресцентъра на строителното ведомство късно вечерта.


Договорът на досегашния председател на Управителния съвет на АПИ инж. Сергей Михалев е бил прекратен по взаимно съгласие заради приоритизирането на дейностите, които предстоят в пътната агенция. "С избора на Лазаров се гарантира приемственост в дейността на АПИ и се избягва изоставяне от строителните графици и срокове", съобщиха вчера от министерството.


За нов член на управителния съвет е назначена Лазарина Стоичкова. До момента тя е заемала поста директор на дирекция в пътната агенция. Стоичкова ще отговаря за изпълнението на проектите по двете европейски програми - Оперативна програма "Регионално развитие" и Оперативна програма "Транспорт".


Сергей Михалев беше четвъртият шеф на пътната агенция за последните две години и два месеца, припомня Дарик. Той наследи поста от инж. Божидар Йотов, който подаде оставка в края на февруари тази година. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK