"Български пощи" ще предлага парични преводи за чужбина

Държавното "Български пощи" ЕАД въвежда услугата "Изходящи международни парични преводи", съобщават от компанията. Клиентите ще могат да изпращат парични суми в рамките на три работни дни до 10 държави в Европа и Азия - Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Словакия, Турция, Унгария, Япония.


Приемането и предаването на паричните суми ще се извършва в брой - получателят и изпращачът не се нуждаят от наличие на банкова сметка. Преводите се извършват във всичките 2981 пощенски станции на територията на страната. Пак в тях, както и на сайта на дружеството, може да бъде намерена информация за цените на преводите, за компаниите-партньори в получаващата страна, за максималния размер на изходящите преводи, както и бланка на формуляр за изходящ международен превод.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK