Трайчо Трайков: Не мога да преглътна евтиното политическо заиграване отляво с туристическия бранш

туристическия бранш Свидетели сме на агресивна кампания срещу българския туризъм, не само чуждите граждани, но и ние сме заложници на война между две търговски компании. Това каза в парламента министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков. Той дойде по искане на левица, за да обясни какво се случва с "Алматур" и "България Еър".  


Трайков уточни, че не може да преглътне евтиното политическо заиграване отляво с туристическия бранш.Той каза още, че тези, които не разбират от икономика и право, трябва да знаят, че в едно договорно отношение всеки търси правата си от този, с когото е сключил договора.


След като вчера бяха извозени и последните руски туристи, започвам да мисля, че някой е извозил и вас да предприемете политическа атака преди изборите, обърна се Трайков към Коалицияза България. Той очаквал солидарна загриженост за решаване на казуса, дори от политическите опоненти.От името на групата на Коалиция за България Румен Петков заяви,че не могат дори да се изчислят щетите, които са нанесени на българския туризъм. Доведохте успешен политически сезон до пълнофиаско и тази некадърност и неграмотност ще се плаща, обърна се Петков към министър Трайков.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK