Близо 100 хил. души посетили ИКЕА през почивните дни

Силен интерес към магазин ИКЕА в София беше регистриран през изминалите четири празнични и почивни дни - близо 100 000 души посетиха магазина. Жители на София, а и на останалата част на страната, решиха да посетят магазина и да се запознаят с уникалната концепция на ИКЕА.Посетителите се радваха на огромното разнообразие от продукти за обзавеждане на дома и аксесоари. Кухните и гардеробите привлякоха вниманието на посетителите. Покупките на дивани  надмина очакванията - това се дължи на факта, че тези продукти в магазин ИКЕА отговарят на потребностите на българските клиенти. Хората на място се убедиха в качеството и добрата цена на предлаганите кухненски аксесоари и домашен текстил. Подчертан интерес имаше към сектора ИКЕА за деца. Посетителите имаха възможност да спрат за почивка в ресторанта на ИКЕА и да опитат традиционните шведски кюфтенца, а децата се забавляваха в детската площадка "Смоланд".


С паркирането и организацията на придвижването на клиентите нямаше трудности. Независимо от факта, че през повечето време на четирите почивни дни паркингът на магазина беше пълен, отличната организация на паркиране и осигурените допълнителни места до Симеоновския лифт, спомогнаха за безпроблемното  движение. С цел да осигури удобство и да улесни придвижването на клиентите, имаше специални бусове от паркинга при лифта до магазина, осигурени от магазин ИКЕА.


Както вече беше обявено, ИКЕА очаква 1.5 млн. посетители в магазина си в София през първата година. В момента в ИКЕА София работят 330 души, като броят им ще се увеличава с развитието на компанията в страната.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK