Новият туристически портал на България вече работи

Порталът, който е изработен от консорциума "България травъл 2010", поддържа 9 езика и има мултимедиен каталог с информация за над 400 туристически обектаНовият национален туристически портал www.bulgariatravel.org вече работи. Интернет сайтът е разработен от консорциума "България травъл 2010" и се поддържа на 9 езика, разполага с мултимедиен каталог, включващ информация за над 400 туристически обекта, над 4 хил. снимки и над 50 видеоклипа според информация на икономическото министерство. В него са представени девет вида туризъм в страната, включително морски, ски, спа, селски, конгресен, културен, приключенски.


Консорциумът, в който влизат "Медиа планинг груп", "Сиенсис", "Скриин брадърс"  спечели поръчката за изработка на националния туристически сайт в края на миналата година, след надпревара с 13 други кандидати. Справка в регистъра на обществените поръчки показва, че договорът с консорциума е подписан при цена от 1,45 млн. лв без ДДС.


Изработката на сайта и мултимедийния каталог към него се финансира от европейската програма "Регионално развитие".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK