Есенният панаир в Стара Загора се отменя заради Катуница

Есенният панаир в Стара Загора се отменя заради напрежението около събитията в Катуница, предаде Агенция "Фокус". Кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев е издал заповедта за отмяната днес. Панаирът трябваше да се състои в периода 30 септември – 6 октомври 2011 г.


Началникът на 1-во РУ "Полиция" в писмо до кмета на града посочва, че в Стара Загора има напрежение след събитията в с. Катуница, въпреки че до момента не са допуснати груби нарушения на обществения ред. През последните дни значителна част от служителите на 1-во РУ "Полиция"-Стара Загора и  МВР-Стара Загора са били ангажирани с опазване на обществения ред по време на предизборните прояви. Проф. Танчев коментира, че като кмет за него опазването на обществения ред и сигурността на гражданите на Стара Загора са от първостепенно значение.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK