Кемпински хотел Зографски София с три награди за 2011

World Travel Awards избра Кемпински София за победител в категорията "Най-добър хотел на България" в разгорещена надпревара с други топ хотели в столицата.Съревнованието, определено от Wall Street Journal като "равнозначно на Оскарите в туристическата индустрия" тази година обхвана над 500 организации в Европа, които се състезаваха в 125 категории, за да получат най-желаното отличие, като гласувалите бяха 213 000 професионалисти от пътнически агенции, туристически и транспортни фирми и туристически организации от над 160 страни. Церемонията по награждаването се състоя в началото на септември в Анталия, Турция.


World Travel Awards отбелязват своята 18-та годишнина, а специалистите ги смятат за най-голямата награда, която може да бъде получена от даден туристически продукт. Този факт, съчетан с чудесните бизнес резултати на хотела в период на глобална икономическа несигурност обяснява защо екипът на Кемпински София се чувства особено горд от получената за четвърта поредна година награда.World Luxury Hotel Awards, от своя страна, отличи Кемпински хотел Зографски в категорията "Най-добър луксозен бизнес хотел в България", отличие, получавано от хотела през 2009 и 2010 г. Участващите обекти са номинирани от гости, травъл агенти и тур оператори, а победителите получават приза за материална база от световна класа и първокласно обслужване.През 2011 хотелът получи и Удостоверение за върхови постижения от TripAdvisor, най-големия уебсайт за пътувания в света. Това отличие беше успешно въведено през миналата година, за да покаже изключителните места, предлагащи първокласни условия, петзвездно обслужване и незабравимо преживяване за гостите по цялото земно кълбо. Тази награда се дава на хотели, ресторанти и атракциони, изброени на сайта на TripAdvisor и поддържащи както висок общ рейтинг сред потребителите, така и многобройни и качествени отзиви, които отразяват мнението на хората с най-голямо значение в хотелиерството, а именно нашите гости.Наградите за 2011 са заслужен резултат от непрестанния стремеж на хотела към усъвършенстване и посрещане очакванията на гостите.Със своето уникално местоположение и инфраструктура на площ от 30 000 кв.м., Кемпински хотел Зографски София без съмнение е сред най-предпочитаните хотели в столицата. Хотелът разполага с 442 стаи, най-голямата хотелска конферентна база в страната, единствената по рода си Японска градина на Балканския полуостров, 5 ресторанта, 2 бара, условия за активен отдих, търговска част.


За "Кемпински":Създадена през 1897, "Кемпински" е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на "Кемпински" включва 66 петзвездни хотела в 29 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.
За резервации или допълнителна информация, моля, посетете:


www.kempinski.com/presswww.gha.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK